Skip links

Een moderne manier voor het aantrekken van leerkrachten

Voorbeeld pagina
Neem contact op

1 op de 5 vacatures niet vervuld

Het lerarentekort in het primair onderwijs wordt alleen maar nijpender. Het aantal vacatures blijft oplopen en scholen geven aan dat het alsmaar moeilijker wordt goede mensen te vinden.

Bron • RTL Nieuws

Iedereen heeft last van het lerarentekort

Wees een stapje voor op de rest

Een vacature alleen is helaas niet meer genoeg. Er zijn te weinig leerkrachten en de leerkrachten die er zijn, hebben keus zat. In het bedrijfsleven gebruiken ze al jaren een moderne manier van recruteren. Hoe anders kunnen Bol.com, Coolblue, Google en Facebook aan hun beste medewerkers komen? Helaas loopt het onderwijs in dit opzicht ontzettend achter en wordt er veel geld gepompt in websites die jullie vacature plaatsen. Speciaal voor het onderwijs hebben wij een manier ontwikkeld om modern recruteren mogelijk te maken. Hoeveel zijn nieuwe leerkrachten voor jullie school waard?

Zoekende leerkrachten zijn al overtuigd van het vak

Benadruk de toegevoegde waarde van jouw school

Elke dag van 9 tot 5 protocollen afwerken, takenlijstjes invullen leerdoelen en plannen opstellen. De nadruk ligt vaak op wat je zou moeten doen, de normen, de richtlijnen en wat men verwacht. Maar wat maakt jullie nou echt anders? Durf veranderend te zijn! Wanneer je anders bent val je op en hierdoor creëer je toegevoegde waarde als werkgever. Waardoor bieden jullie proactief hulp aan jullie docenten? Hoe herkent een docent de meerwaarde van jou als werkgever? en nog belangrijker hoe groeien jullie docenten in persoonlijke ontwikkeling?

Geef leerkrachten een reden om voor jullie te kiezen

Gratis demo
Ga aan de slag

Stop met het teveel betalen van websites die meer dan 1000 vacatures voor scholen plaatsen

Ben jij ook een school die veel geld investeert in websites die jullie vacature “promoten”? Geld dat je investeert kan je ook zelf inzetten. Sterker nog, door zelf promotie te doen via bijvoorbeeld Facebook, kunnen jullie potentiële leerkrachten bereiken, enthousiasmeren en de mogelijkheid geven om te solliciteren op jullie school. Bereik sneller leerkrachten. Wees altijd een stapje voor.