Skip links

Werken bij {naam school}

Word jij onze nieuwe collega?

Geef je carriere een boost

Waarom Begingoed?

Vernieuwend modern onderwijs helpt jou verder!

Vernieuwend onderwijs is anders. Dat vinden wij belangrijk. Bij ons mag je jezelf zijn. Samen werken we aan vernieuwend en modern onderwijs voor al onze kinderen. We werken samen aan onderwijs dat kinderen optimaal laat functioneren in een maatschappij die continu verandert. Je kiest voor ons wanneer je graag meewerkt aan een moderne manier van onderwijs geven. Welke leerlingen maar ook jou als leerkracht voorbereid op de toekomst.

Wij bieden jou dit

Een fantastisch team met 25 jonge, enthousiaste collega’s die jou graag wegwijs maken in onze school.

Extra arbeidsvoorwaarden

Wij zijn goed voor je. Naast de CAO hebben wij nog extra arbeidsvoorwaarden. Gewoon omdat wij jou als leerkracht waarderen. Een gratis fitness abonnement, gratis maaltijdbox voor thuis en nog tal van andere voorwaarden.

Hoe geven wij onderwijs?

In 2016 zijn wij ander onderwijs gaan geven. We hebben gekeken wat jij als leerkracht belangrijk vindt in je werk. Hierdoor zijn wij erachter gekomen hoe wij werkdruk kunnen verlagen en de kwaliteit van onderwijs kunnen verhogen. Wij geven onderwijs d.m.v. modern onderwijs. Dat houdt in het kort in dat wij technologie gebruiken in het geven van onderwijs. Hierdoor zijn wij trots en kunnen we jullie de volgende resultaten laten zien.

  • Aantal collega's verdubbeld

  • Aantal leerlingen verdubbeld

  • 25% lagere werkdruk

Wat vinden de collega's?

Werkomgeving

Arbeidsvoorwaarden

Ontwikkelingsmogelijkheden

Collega's

Directie

Kom jij bij ons werken?

Bekijk onze fantastische vacatures

HET BESTE ONDERWIJS

PERSOONLIJKE GROEI

Onze school heeft een jong team vol ambities. Wij zijn specialist in onderwijs maar hoe doen wij dat? Wij investeren in jou als docent. Jouw persoonlijke ontwikkeling is zowel voor jou als voor ons van groot belang. Wanneer jij jezelf ontwikkelt draag je deze positiviteit ook over op de leerlingen. Je mag en kan je binnen onze organisatie op alle vlakken ontwikkelen, we hebben namelijk een vrije keus budget voor ieder teamlid. Hiermee kan je studies, cursussen of workshops volgen van elk formaat. Alles is bespreekbaar! Hou jij van een werkomgeving waar je leerlingen kan motiveren maar ook kan werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan binnen onze organisatie op een van de openstaande vacatures.

ZIE JIJ JEZELF HIER WERKEN?

LOCATIE