Skip links
Over Begin Goed

Persoonlijk verhaal

Wij zijn Rayyaan en Laurens, de gezichten van Begingoed.nl. We vinden het belangrijk dat je weet wie we zijn en hoe ons bedrijf tot stand is gekomen.

Tien jaar geleden werkten we samen in de supermarkt. Laurens als teamleider in de winkel; Rayyaan als teamleider van de verkoopafhandeling. Onze samenwerking verliep direct soepel. Rayyaan was in deze periode al bezig met online marketing. Samen bedachten we om een webwinkel op te zetten in telefoonaccessoires en al gauw was Grabyour geboren.

Vervolgens werd Rayyaan gevraagd om een website voor iemand te bouwen. Hierdoor kwamen we erachter dat we dat eigenlijk veel leuker vinden dan dozen schuiven. Ondertussen werkte Laurens al als zelfstandig consultant en Rayyaan afgestudeerd en wel bij een softwarebedrijf als online marketeer. De vrije tijd zetten we in om anderen te helpen met online marketing en we kwamen erachter dat een goed begin het allerbelangrijkst is. Hierdoor ontstond handelsnaam Begingoed.nl. We hebben een unieke werkwijze bedacht zodat jij en je business blijvend kunnen groeien. Door onze denkwijze hebben we inmiddels een interessant en divers klantenbestand. We zeggen niet voor niets: ‘Het gaat er niet om wat je gaat doen, maar hoe jouw doelstellingen bereikt kunnen worden.’ Bouw aan een strategie en niet aan een opdracht.

Ga altijd vooruit, kies voor resultaat.

Sinds

2015